

SEA-TAC STAKEHOLDER ADVISORY ROUND TABLE

Kick-Off Meeting Agenda

February 28, 2018 6:00 pm – 8:00 pm

Sea-Tac International Airport Conference Center 17801 International Blvd. (<u>Directions</u>)

6:00pm	Introductory Comments (30 minutes)Member Introductions	Lance Lyttle, Sea-Tac Airport Director StART Members
6:30pm	 Introduction of Facilitator (10 minutes) Roles & Commitments of Members Role of the Public Format and Logistics of Future Meetings 	Phyllis Shulman
6:40pm	Public Comment (10 minutes)	Public
6:50pm	Presentation and Q & A (40 minutes) - Sea-Tac International Airport 101	Lance Lyttle & StART Members
7:30pm	Discussion (20 minutes) - 2018 StART Look Ahead	StART Members
7:50pm	 Meeting Wrap Up (10 minutes) Closing Comments Meeting Evaluation Form Future Meeting Dates & Focus 	Lance Lyttle & StART Members

Next Meeting: Wednesday, April 25 – Sea-Tac International Airport Conference Center 6:00 pm – 8:00 pm